Scroll down to view more content

Притеснения и оплаквания


Ние се ангажираме да осъществяваме стопанска дейност в съответствие с най-високите стандарти на бизнес етика и зачитане на човешките права и околната среда, както е посочено в нашия Кодекс за поведение. Ние изискваме същата ангажираност от всички предприятия, които доставят нашите продукти.

Ако подозирате нарушение на нашия Кодекс за поведение, използвайте този формуляр, за да се свържете с нас. Моля, предоставете подробна информация относно участващите страни и предполагаемото(ите) нарушение(я), стъпките, предприети за директно разрешаване на проблема, и информация за контакт, за да можем да комуникираме по поверителен начин с вас относно проблема. Забраняваме каквито и да било репресивни мерки срещу вас за това, че сте се свързали с нас.

 

Благодарим ви, че се свързахте с Fruit of the Loom във връзка с притеснението си. Информацията ще бъде поверителна и забраняваме каквито и да било репресивни мерки срещу вас, за това, че сте се свързали с нас. Ако сте предоставили данни за контакт, ние ще се свържем с вас за следващите стъпки.